”    A TAILOR MADE STORY, JUST ORIGINAL AS YOU ARE.. “
IT SUITS YOU

D'LONGUEVILLE WAREGEM

Wees van harte welkom in het moederhart Maison D’Longueville te Waregem. Kom er genieten van een ongekende beleving waar u door gepassioneerde mensen wordt bijgestaan bij het vinden van uw maatkleding. Dit in samenwerking met de grootste stoffenmerken als Ermenigildo Zegna, Loro Piana en Ariston. Tevens kan u er terecht voor de Italiaanse klasse van Borsalino en Santoni. Bij Maison D’Longueville betreedt u geen winkel maar een oase van rust waar wij u begeleiden bij het vinden van uw gepersonaliseerd kledingstuk. 

come in and enjoy the experience of finding your tailor made suitD'LONGUEVILLE KNOKKE

Moederkloek Maison D’Longueville had na haar negen jarig bestaan behoefte aan een nieuwe schepping. Zo werd D’Longueville als eerste dochter geboren in het mooie Knokke. Sfeer en beleving staat ook hier opnieuw als basis van deze onderneming en biedt er exact dezelfde merken.
We ontvangen u hier tevens graag op zondag om uw perfecte maatkledij samen te stellen. 

 

 

 

LET’S MEET

 

 

 
We’re making whatever you love,
with loveD'LONGUEVILLE EN ROUTE

Te weinig tijd om één van onze winkels te bezoeken of u wil rustig in uw vertrouwde omgeving uw maatkleding laten opmeten en uitkiezen, dan komen wij graag bij u langs. Dit op kantoor of bij u thuis en dit uiteraard in alle discretie. Wenst u als bedrijf een formule uit te werken om collega’s en zakenpartners te laten meegenieten van dit concept staan we met veel passie en vakmanschap voor u klaar dit samen uit te werken. 

 

 

 REACH OUT TO US

 

 

 

 
We’re making whatever you love,
with love// CHECK OUR INSTAGRAMPAGE FOR MORE


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/trigr661/public_html/costumier-dlongueville.be/wp-content/plugins/add-instagram-feed-for-elementor/widgets/instagram-feed.php on line 447