Slide

PRIVATE TAILORING

Private tailoring - Maison D'Longueville

Private tailoring

Een pak dat klasse uitstraalt en dat u op het lijf geschreven staat. Gemaakt in de mooiste stoffen en tot in de kleinste details afgewerkt volgens uw wensen. Het niveau van Savile Row, met de gulle en warme West-Vlaamse gastvrijheid erbovenop. Een bezoek aan het hoofdhuis in Waregem of de boetiek in Knokke is inderdaad een beetje thuiskomen. U wordt er ontvangen als een gast, in een cosy kader. Vaste klanten springen zelfs gewoon even binnen, voor een babbel en een koffie.

In Waregem heet Tom Verschatse  u hartelijk welkom. Tom is in 2016 gestart als rechterhand van Kristof. Hij heeft een grondige opleiding genoten zodat het maatpak voor hem geen geheimen meer heeft. Tom is bovendien een uitstekende gastheer voor zijn klanten: hij luistert, is discreet en uitermate service minded. Hij draagt zijn klanten op handen en omgekeerd.

Sinds kort heeft hij in Viktor Bultynck de ideale assistent gevonden. Viktor werkte eerst als stagiair en bewees toen al dat hij heel wat in zijn mars had. Ondertussen is hij helemaal ingewerkt en volgt hij alle bestellingen van de boetiek van Waregem en Knokke heel accuraat op.

Viktor is een echte horlogeman. Hij is dan ook de geknipte persoon om alle projecten rond de horloges van D’Longueville op te volgen.

Ward De Ceuninck is de gastheer in de boetiek in Knokke. Hij ontvangt u, begeleidt u bij uw keuze, neemt uw maten op. Hij is uw geknipte “persoonlijke stylist”.

Voor hij in Knokke begon, had hij al verschillende functies binnen Maison D’Longueville bekleed zodat hij de filosofie van het bedrijf door en door kent. Ward is een echte creatieveling en een estheet in hart en nieren. Hij is ook de creatieve man achter de stijlvolle etalages in de boetieks van Knokke en Waregem.

“A TAILOR MADE STORY, JUST ORIGINAL AS YOU ARE.. “ 

IT SUITS YOU

Back to Top