BLOG
COSTUMIER D’LONGUEVILLE

// GEBORDUURDE KLEDING VOOR UW ONDERNEMING


WAAROM WIL IK MIJN LOGO OP DE UNIFORMS VAN MIJN WERKNEMERS?


Een van de belangrijkste aspecten aan het kiezen van een gepast en stijlvol uniform is de herkenbaarheid van uw zaak. Dankzij geborduurde kleding stuwt u de zichtbaarheid van uw merk de hoogte in en zorgt u voor herkenning. Bovendien hoort een logo thuis ongeacht welke type kledij u verkiest. Draagt uw personeel jeanshemden, koos u voor klassieke sweaters of tooien ze zich in maathemden? Uw logo past bij elke stijl en op elk kledingstuk.

WAAROM KIES IK GEBORDUURDE KLEDIJ?

Hoewel u verschillende methodes kan kiezen om uw logo aan te brengen op uw bedrijfsuniformen, is geborduurde kleding zeer duurzaam en stijlvol. 

De glanzende draad, de subtiele afwerking en eindeloze kwaliteit reflecteren uw zaak even goed als de uitzonderlijke bedrijfskledij die u koos. Professionaliteit en netheid staan zo op de eerste plaats. 
Elk logo en iedere slagzin kunnen leesbaar en elegant op ieder type stof worden aangebracht. Ideaal voor de geraffineerde uitstraling van uw zaak en een klassevolle knipoog naar uw publiek. 

BY KRISTOF D’HONDT 

// ONTDEK ONZE NIEUWE IDENTITEIT

Maison D’Longueville bereidt zich voor op een nieuw tijdperk.
Samen met de nieuwe winkel in Knokke en de lancering van de luxe accessoires, wordt Maison D’Longueville in een nieuw jasje gestoken. 

BY KRISTOF D’HONDT 


// WAAR VIND IK HET STIJLVOLSTE TROUWKOSTUUM?

WELK TROUWKOSTUUM KIES IK? 

In het dagelijkse leven is goed passende kledij en een mooie afwerking een must om verzorgd voor de dag te komen. Op uw trouwdag geldt dat dubbel. Op een van de mooiste dagen van uw leven gaat u graag een stapje verder. Er is niet een perfecte snit of ideaal kostuum voor iedereen. Uw perfecte trouwkostuum is er eentje dat helemaal voor u gemaakt werd. De hoogste ogen zal u gooien met een op maat gemaakte parel die helemaal bij u past. 

WELKE STIJLKEUZE MAAK IK VOOR MIJN TROUWDAG?

Wat voor pak kies je? Allereerst zal de expert-costumier uit jaren ervaring en oog voor detail kunnen putten om de juiste snit voor uw trouwkostuum aan te raden. Daarnaast denkt u er ook aan dat u uw kwalitatief maatpak nog jaren wil dragen. Kies dus voor tijdloos en laat de trends aan u voorbijgaan. 

Toch liever trendy? Dat kan perfect met verschillende soorten accenten. Uw maatpak is namelijk een tijdloos stuk dat goed gecombineerd kan worden met uiteenlopende stijlen. Een fel pochet of uniek toebehoren maakt het helemaal bijzonder, elke keer opnieuw. 

BY KRISTOF D’HONDT