“Kom en wandel met ons mee naar de "House of Treasures”.
Maak u klaar voor een virtuele ontdekkingstour van Maison D'Longueville.
Back to main website

Luxury becomes handy

Unieke tassen met een verhaal

De wereld van D’Longueville reikt verder dan gepersonaliseerde mannenmode en -accessoires. Sinds kort kunnen vrouwen er terecht voor een gepersonaliseerde handtas. De zeven modellen  kunnen volledig aangepast worden aan de wensen en stijl van de klant.  Zo kan de klant kiezen uit talrijke ledersoorten en kleuren die op het ritme van de seizoenen aangepast worden. De vellen leder worden in beperkte oplages ingekleurd, wat de exclusiviteit nog verhoogt. Alle details kunnen gepersonaliseerd worden: de kleur van het handvat, de afwerking van de naden en de metalen garnituren die ook in roze goud verkrijgbaar zijn. Kortom, l’imagination au pouvoir, wat leidt tot unieke tassen. Elke tas wordt uiteraard voorzien van de initialen van de klant.
Het zijn tassen met een verhaal: elk model is genoemd naar één van de zeven credo’s van Kristof: Persévérence, Echouer, Amour, Gratitude, Authenticité, Foi en Faire.

Meet the guardian of the house

King Laurent

Wie in Maison D’Longueville binnenkomt, wordt enthousiast verwelkomd door Laurent, de Franse bulldog van Kristof. Laurent is een heer van stand. Hij gaat nooit de deur uit zonder vlinderdasje. Hij heeft er inmiddels al een hele collectie. Deze viervoetige gentleman is een echte fan van maatwerk:  als het wat kouder wordt, trekt hij zijn bespoke blazer in super 100 wol aan. En ja, op heel bijzondere momenten pakt hij in stijl uit met een smoking. Je bent de heer des huizes of je bent het niet…

 

Quality products

Liefde voor leder

Het karakter van een personal made handtas begint bij de keuze van het leder. D’Longueville biedt een ruime keuze uit ledersoorten en kleuren.  Het hoogwaardige leder komt van de beste Europese leerlooierijen die enkel voor luxelabels werken. Het is het soort leder dat mooier wordt met de jaren. Het meest courant is kalfsleder dat in verschillende diktes en afwerkingen verkrijgbaar is, glad of gekorreld.  Daarnaast zijn er exotische ledersoorten zoals alligator, python en struisvogel. Afhankelijk van het budget en de voorkeuren, kunnen de tassen volledig of gedeeltelijk in deze exclusieve ledersoorten uitgevoerd worden. Het is inderdaad mogelijk om verschillende ledersoorten te combineren in één tas, in één of meerdere kleuren.
Het kleurenpalet wordt geregeld aangevuld met nieuwe schakeringen, wat de tassen nog unieker maakt.