“Kom en wandel met ons mee naar de "House of Treasures”.
Maak u klaar voor een virtuele ontdekkingstour van Maison D'Longueville.
Back to main website

Our shops

Je vindt ons nu ook in Knokke

Ontdek de wereld van D’Longueville in Waregem en Knokke.

Maison D’Longueville is het hoofdhuis van D’Longueville waar alle ideeën ontstaan en uitgewerkt worden. In deze kasteelvilla is het altijd een beetje thuiskomen. Vlei u neer in de Chesterfield en kies rustig uw stoffen bij een kop thee of koffie.

In Knokke wacht u dezelfde gastvrijheid en gezelligheid. De boetiek op de Kustlaan heeft hetzelfde meubilair als die in Waregem maar is volledig op het gelijkvloers gevestigd. Hij beslaat 180 vierkante meter en heeft hetzelfde aanbod dat reikt van maatpakken en alle accessoires over gepersonaliseerde horloges tot gepersonaliseerde tassen.

Maison D’Longueville Waregem: Henri Lebbestraat  3, 8790 Waregem. 056-922933

D’Longueville Knokke: Kustlaan 31, 8300 Knokke. 056-130777

Time for tea …or coffee

Niet zomaar een kopje

Gastvrijheid staat centraal bij D’Longueville. En daar hoort een kopje thee of koffie bij. Niet zomaar een kopje. De klant kan kiezen uit een assortiment uitgelezen theesoorten en koffies, voor elke klant wat wils. Van groene en zwarte thee tot infusies.  En met als extraatje een artisanale praline, speciaal voor het huis ontworpen door patissiers van sterrenrestaurants én met het logo van D’Longueville. It’ all in the details.

 

Stoffenkeuze

Luxueuze materialen

Een exclusief maatpak begint bij de stoffenkeuze. D’Longueville maakt zelf al een preselectie uit exclusieve stoffen die in kleine oplagen aangeboden worden om zo het unieke karakter te garanderen. De nadruk ligt vooral op hoogwaardige, elegante Italiaanse stoffen van gerenommeerde fabrikanten zoals Zegna en Loro Piana. Het aanbod reikt van mooie wolsamenstellingen over combinaties van zijde en wol tot linnen en seersucker voor zomerse pakken. Daarnaast is er een ruime keuze aan fancy voeringen die een klassiek pak een coole twist geven. En uiteraard maken de snit, de garens en de knopen mee het verschil. Zin in een prachtige wollen mantel? D’Longueville biedt een mooie keuze uit wollen mantelstoffen, te combineren met een voering naar wens. Hemden kunnen eveneens op maat besteld worden, in  mooi Egyptisch katoen naar keuze.


Tailored Service

Word co-designer van je pak

Zowel in Maison D’Longueville  in Waregem als in de boetiek in Knokke kan je terecht voor een pak op maat.  Méér nog: je wordt co- designer van je pak.  Je kiest de stof uit een mooi aanbod van gerenommeerde fabrikanten zoals Ariston, Loro Piana of Ermenegildo Zegna en van onze eigen selecties. Daarna kies je de voering die in alle stijlen verkrijgbaar is – van sober tot extravagant – , de knopen, de kleur van de knoopsgaten en de afwerking van de binnenzakken.  Na een laatste pasbeurt stap je buiten met een pak dat je letterlijk en figuurlijk als gegoten zit. En natuurlijk borduren we uw initialen op de binnenzak, in een kleur naar keuze. Ook hemden kan je  hier op maat bestellen, in een mooi stoffenaanbod. De levertermijn bedraagt 4 weken. Het prijskaartje van een D’Longueville maatpak  is verrassend aangenaam: prijzen beginnen rond de 1200 euro.